Kamilo teda nechápu. Třeba kdo v našem případě by ještě loni vyzvedával děti ze školky? Jsem na ně byla prakticky sama a manželm se dostavoval na víkendy a nebo ve středu v 18 hodin a to už opravdu žádná školka nefunguje,ale nebo ta vaše snad ano? Pokud ano, od kud si?Někdo další z rodiny a kdo rodiče mám 126km a oba chodí do práce. Příjde mi to směšné.Když jsem si loni domlouvala těch přiblblých 5dní v měsíci abych měla volno na vedení kurzu paličkování. JSte neviděla ty kyselé obličeje. Přišlo mit o ponižující a když mi ředitelka teda po ukecávání souhlasila tak to bylo jaký mi dělá milosti.:-(((((((((((Chtěla jsme ten kurs vís a dítě mít sebou,ale nebylo to možný. Jinak kluk už chodí jinam a tam není nic problém. 5denní děti a tříletý a ve třídě mali tuším asi 35dětí,aby se jim nějak vykrylo 5dní.Nikdy jich tam není víc jak 15 vzhledem k nemocnosti.
Né každej má u zadku 2babičky, 2 dědečky a několik tetiček co rádi zaskočí pro dítě do školky.Už jsme taky vyzvedávala dítě ze školky s teplotou 39,5C a to jen proto,že prostě nebyl nikdo po ruce.
Je nás určitě víc co se musíme spolehnout jen sami na sebe. Ale to člověk neznalý věci nepochopí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.