| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nový zákon a navštěvování školky

Mladsi dcera je narozena v listopadu. Na to, aby mohla od 3 let zacit chodit do skolky, jsme musely k zapisu v radnem terminu. Od zari jsem platila skolne v plne vysi z duvodu udrzeni mista pro dceru, ktera ovsem mohla zacit chodit az od konce listopadu. Zajimalo by me kam se tyto penize vykazuji, kdyz mladsi nez 3lete dite nemuze MS navstevovat. Dale nase skolka nevahala a nahlasila nas na socialku, ze dcera chodi do skolky od zari. Proto mi prestali vyplacet rodicovky prispevek. Zpetne jsem o nej zazadala, protoze jsem nepochopila duvod. Nikdo nebyl ochoten se se mnou bavit - musela jsem kompletne zadat znovu na mesice zari - listopad. V prosinci uz na nej znovu narok nemam a tak to pujde az doted, kdy zase dite muze chodit do skolky na 4 hodiny (coz dcera chodi) a narok zase mam. Ze vsech prispevku cisi byrokracie. Bohzel zakony nedelaji ani nekomentuji ti, jichz se problematika tyka a proto jsou z toho takove paskvily.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.