No to, co mě nejvíce vrtá hlavou je kojení. Taky jsem prakticky moc na mateřské nebyla, ale vzhledem k tomu že má práce umožnuje "klouzavou" pracovní dobu nebyl problém, s domácností se to dalo zvlánout, akorát 1x za týden jsem měla paní na uklid a třeba na umytí oken jsme si pozvala profi firmu apod. Největší problém jsem měla s kojením. Párkrát jsem u klienta zůstala déle a malý byl krmený z láhve - ostříkané mateřské mléko, ale nějak si na to zvykl a pak nechtěl z prsu. Jak to vaše děti zvládají napul kojit a napul z lahve?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.