Uklízím nepravidelně,když je to potřeba.Zametu,vytřu(nebo vyluxuju) - vždy třeba 2 pokoje a pak za 2 dny další.Nebo to udělá manžel,nečiní mu to problém.Netrvá to nikdy víc než půl hodiny.Nemáme naklizeno,ale není to ani úplná katastrofa.Když totiž celá rodina není doma a sejdeme se až kolem páté,nenadělá se zase takový bordel.Okna myji 1x za rok.Žehlení,praní,vaření jsem už popsala.Koníčky mám a měla jsem sportovní - ty jsem pravda musela malinko omezit,ale jak děti rostou,zase se k nim vracím. Lyžujeme a "kolujeme" společně,mladší synek dělá tatínkovi závaží,aby byla využita jeho vyšší výkonost.Ještě k vaření:o víkendech moc ráda vařím něco dobrého a baví mě to.Holky,já nikomu nevnucuju,aby šel brzo dělat.Stále budou ženské,kterým vyhovuje být doma spoustu let a také ženské,kterým to zkrátka nevyhovuje.Jen jsem měla pocit(bydlím na vesnici),že mě tu mají za bezohlednou kariéristku,když jsem se vrátila do práce.Jediné,co pro ně bylo pochopitelné,byly peníze - "to víte,splácíme hypotéku,a z jednoho platu.."Te´d po zvýšení příspěvku už nevím,jak bych se tu před ostatními "zasloužilými" mamkami ospravedlnila.
Předchozí