Melino, jasný. Reagovala jsem jen na Tvoji formulaci, že 10 tis. čístýho neni žádná sláva, jinak Ti naprosto rozumim - můj manžel ač měl stejnou startovní čáru jako já už je dneska taky dál v "kariéře" - ne že by ji dělal pro kariéru, ale jeho práce ho baví a logicky tudíž postupuje dál a dál - během mé mateřské založil neziskovku (původně jen proto, aby nás uživil) a jentak mimochodem si při práci dělá doktoranda, protože se mu to prolíná a má díky tomu další možnosti jako že v souvislosti s tím získal na částečnej úvazek práci ještě v akademii věd, kde je přímo u zdroje nových poznatků, má přístup na konference atp. - já dělala státnice takřka s kojencem u psu a batoletem u babičky a doktoranda jsem odložila na neurčito :-) Naštěstí v mym případě - s pedagogickým vzděláním se můžu pořád uklidňovat, že celodenní péče o děti je taky praxe, aspoň se trošku angažuju v MC a jedný škole, a díky dost specifickému zaměření už mám práci slíbenou druhej rok - stačí abych řekla, kdy chci nastoupit.)
Předchozí