Na mě se právě obrátila ta neziskovka přes kterou jdou ty dotace ohledně auditu. Takže o tom vím zatím dost málo, ale chci se o tom dozvědět co nejvíc, možná bych tu pak mohla něco uveřejnit. Přijde mi to docela přínosný, znám pár kamarádek, který se s PC moc nekamaráděj a určitě takový věci uvítaj. I když teď mě napadlo, že uveřejňovat tohle na internetu je asi mimo mísu, protože tady to počítačově negramotný vůbec nepřečtou. A pro který MC teda děláš, pokud to není tajný :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.