Pardubický. Naše MC oslovili jestli máme zájem starat se u nás v průběhu kurzu o děti maminek. Moje starost tudíž je nakoupit dětské potřeby, zajistit "hlídačky" (což budu i já), organizovat kdy bude kdo v práci atd. Musim se zeptat, jestli by mi taky někdo nemoh zaplatit tu práci kolem :-) Protože jsem chtěla, aby se začlo co nejdřív, udělala jsem i menší propagaci a "nasbírala" zájemkyně o kurz, aby se už mohl spustit. Teď mě čeká schůzka, na který domluvíme přesné datum, kdy kurz a hlídání začnou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.