No Hanko, to radíš teda pěkný věci:-))) Někomu to nemusí připadat vhodný pořizovat si živnosťák. Nejen že jeho pořízení stojí peníze, a ne každý má po době na MD tisíce na takové (upřímně řečeno nejisté) investice, a taky může trpět například pocitem nejistoty - právě kvůli tomu, že mě někdo naláká, já investuju, a pak mě bez pardonu vyrazí třeba jen proto, že přišla nějaká známost a chce upíchnout svoji dcerku. Hmmm, já v zaměstnaneckým poměru hledám určité zázemí, něco jako "ty pro mě budeš pracovat a já ti za to poskytnu to a to" - a když po mně bude chtít živnosťák, bude po mně žádat, abych na sebe vzala veškerá rizika a nevýhody podnikání. To už zrovna tak dobře můžu podnikat na svý vlastní triko. A když mi nevyhovuje podnikat, tak budu hledat skutečný zaměstnanecký poměr s jeho relativními jistotami a výhodami. No nevím, ale taky by se mohla připravit o dobré zaměstnance. Ačkoliv - ono dneska moc nefrčí být při zemi, že? Ono frčí být flexibilní, mít podnikavého ducha, všechno umět, všechno znát, být na více místech najednou, umět riskovat pro dobrou věc... Takže vlastně tím líp, další přirozené síto, že? A ti méně podnikaví mohou za kasu... Chjo, to jsou vyhlídky...
Předchozí