Ahoj! Ja jsem taky rodila U Apolinare v cervnu 2005 a byla jsem spokojena. Vybrala jsem si tuhle porodnici, protoze je blizko meho byliste (cca 30min chuze) a mym snem bylo dojit do porodnice pesky, a to se taky stalo. Porod mel standartni prubeh, porodila jsem 7hodin po te, co jsem do porodnice s manzelem dorazila. Starala se o me hrozne mila porodni asistentka, bohuzel jsem si v deliriu porodu nezapamatovala jeji jmeno, ale myslim, ze se jmenovala Lucie. Porad na ni vzpominam - kdyby tak vedela, jak moc mi svoji pritomnosti a usmevem psychicky pomohla ! Horsi zazitky pak mam z pokoje sestinedeli, ktere byly plne maminek a rvoucich miminek (vcetne toho meho :-))))), nemela jsem vubec zadne soukromi, a to me velmi nicilo (vsechny nadstandartni pokoje byly v te dobe obsazene - jak rada bych si za trochu klidu priplatila !!!). Jinak budova porodnice U Apolinare ma nezapomenutelnou atmosferu klenutych gotickych oblouku a pri porodnich kontrakcich jsem tam zazila nadherny zapad slunce se slzami v ocich.....
Předchozí