Já si myslím jediné, pokud ti to vyhovuje, jseš zpokojená, tak je to v pořádku. Jestli to na tebe někdy dolehne, to já netuším, každá jsme jiná, a každá máme jiné očekávání od života. Ale ještě k něčemu jinému - manžel je zpokojen, že vytváříš klidný domov. Já nechci, aby to teď vyznělo nějak mentorsky, ale taky mluvím ze zkušenosti. Je báječné, pokud se manžel o rodinu postará. Ale já tvrdím, že každý z nás má odpovědnost sám za sebe, a to i tu finanční. Jenom peníze, které si vydělám já sama, mne dělají nezávislou. Na somatických odděleních u nás v nemocnici denně umírají mladí lidé - v důsledku úrazů, vážných onemocnění / ono infarkty a nádorová onemocnění se zdaleka netýkají jen starší věkové kategorie/. Umíš si představit ten průser, že zemře, nebo je plně invalidní tzv. živitel rodiny? A prosím podívej se do statistik rozvodovosti. To číslo je příšerné, a stále roste. Jak se asi pak ty mámy s dětma uživí, když byla dlouho doma, ztratila zaměstnání i odbornost? Běž se podívat do čekárny ambulantního psychiatra. Většina žen v produktivním věku. To je můj názor, a za tím si stojím. Hlavně to neber všechno osobně a vztahovačně, já to myslela tak všeobecně:-)))
Předchozí