tak si myslím, že Šárka už nám asi nic nenapíše, po tom, jak jste jí tady "sjely" kvůli pár hrubkám. Já byla tak zaujatá příběhem, že jsem je vůbec nezaregistrovala a protože sama mám pár měsíců po porodu, tak mi takové příběhu vženou slzy do očí. A zavzpomínám si. Šárko moc gratuluji, užívej si miminka, protože strašně rychle rostou a mění se před očima. A nenech se několika škarohlídkama odradit od toho, aby jsi se s náma podělila o další zážitky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.