Jak tisíce za živnosťák? Za živnosťák se snad zaplatí jen jeden tisíc.. :)) Nebo se něco změnilo? .. Mě spíš na tom zaujalo to nabádání ke "švarcsystému", vůči kterému tady nikdo nezaprotestoval. I když, kdyby to bylo se "všemi riziky a nevýhodami podnikání", jak to nazýváš, tak by švarcsystém měl být vyloučený. Já to ale pochopila tak, že rada zní přijmout na živnosťák maminu, která bude více méně fungovat jako zaměstnanec. V takovém případě je zaměstnavatel v podstatně větší bryndě, než tento živnostník-"zaměstnanec". Švarcsystém jako vyšitý.
(Vždycky mě pobaví, když někde slyším, že "zaměstnáváme lidi na živnosťák".. :))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.