Sarko, ja bych se te taky rada zastala. Vim, ze si psala clanek v euforii a radosti z miminka a tohle je jenom internetova diskuse a vubec o nic nejde. Nejvic mne pobourili nazory v tom smyslu, ze si dala tohle vubec zverejnit a mohla sis to po sobe alespon precist.
Ja sama jsem autorkou predchoziho clanku "Tak a uz se nam to krati" a taky jsem se pri psani trosku zapotila, jelikoz cesky mluvim asi tak rok a pisu jenom nekolik mesicu a pokud jde o delku psaneho textu, tohle byla vlastne moje prvotina. Samozrejme to neni zas az tak tezky, protoze jsem Slovenka a mnoho mame spolecneho, ale...
Nekolik krat jsem si svuj clanek po sobe precetla, projela automatickou kontrolou pravopisu, ale stejne jsem si byla vedoma toho, ze to bez chyb nebude. No a co, clanek svuj ucel splnil, tak co. Nikdo mi tady chyby zatim nevycita, ale i kdyby, alespon se zase neco naucim, a nemusim to priste hledat v pravidlech pravopisu.
Ackoliv moje cestina pochopitelne neni zadna slava, stejne nekdy objevim hrubky v novinach a casopisech, a to clanky psali profesionalove, a urcite prosly i jazykovou korekturou. A to nemluvim o tom, co nekdy slysim v televizi.
Tak si Sarko z toho nic nedelej a tes se ze sve holcicky.
Jana
Předchozí