Ano, ano , ano a ještě jednou ano. Naprosto super vyjádřeno!!! Tohle jsou stránky o rodině a dětech a starostech a radostech, které k tomu patří. Stejně jako některé maminky, které se už vyjádřily, jsem sledovala obsah a chyby mě tedy rozhodně nerozhodí a vzhledem k "leteckému" čtení z důvodu nedostatku času, jsem je prostě neregistrovala. Žádné křeče! A doufám, že nás je většina, které sledujeme tyto stránky kvůli obsahu a ne abychom se po některé z nás vozily kvůli chybám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.