Můžete si neplacení daní a jiné podvádění ospravedlňovat jak chcete ( např. pokud by byly odvody "v mezích slušnosti" a pokud by bylo vidět, že stát s vybranými penězi hospodaří a ne je rozmařile rozhazuje, pak by platili poctivě a rádi) - velice dobře víte, že se to nemá dělat.
Spousta lidí si kopíruje hudbu a filmy, vždyť ta CD a DVD jsou tak drahá! Že okrádají mj. i autora, to je nezajímá.
Já bych moc chtěla slušné, tj. dost velké a bezpečné auto pro rodinu, ale připadají mi moc drahá. Mám si tedy nějaké ukrást?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.