Jo, Ivule, člověk vydrží víc, než si myslí... Před čtrnácti dny jsem byla úplně na dně, klepala jsem se jako ratlík, obden brala nejen pravidelný antidepresiva (nenávykový), ale i ty nárazový (návykový). Místo léčení se, relaxace a jakési rehabilitace chytil synáček horečky, nemohl spát, spala jsem první den asi tři hodiny, horečku jsme snižovali co čtyři hodiny... A vydržela jsem (pravda, s vydatnou manželovou pomocí...). A po té jeho nemoci se cítím líp jak předtím. Nevím čím to. Bohužel mám podezření, že mi ten sešup způsobil Symbicort (lék na astma). To zlepšení cítím po jeho vysazení:-(
Jestli mám na víc, to opravdu nevím. Moc bych si to přála. Jenže jsem jak na houpačce, jednou líp, jednou hůř, ale i při tom "líp" to poslední měsíce zůstává vždy zas o kousek "hůř" než předtím...
Hmmm. Příští týden jsme se chtěli lehce zbavit synka:-) - manželova maminka se nabídla, že vezme jeho a moji mamku k ní na chalupu do podhůří, aby si Luboš užil sněhu. Při té příležitosti jsem si mnula ruce, že tady hezky vygruntujem... A lup ho - mamka měla včera horečku. A když mi dneska volala, že už jí vlastně skoro nic není:-), tak se zas dneska večer Luboš svíjel bolestí břicha. Teď usnul, tak honem pakuju, kdyby musel do nemocnice, a čekám, co z toho vykvete:-( (protože má taky zároveň zvýšenou teplotu).
Teda, jestli my se někdy přestěhujem, tak vám tady začnu hlaholit Vyvěste fangle na tingltangle...
Předchozí