| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak a už se nám to krátí…

Pettino, vidíš to. Já mám taky takový soukromý pocit, že na tom mohou děti být i hůř. A to nepočítám ty, které se dobrovolně zašijí u nějakých poč. her. Ale to ne, my musíme bejt ty špatný, protože jsme si vymysleli dojíždění do vzdálený školy...
Ach jo.
Pravda je, že pokud se tomu našemu ptáčkovi neumožní jezdit na kole nebo bobovat, že ho to venku nějak nebaví - poslední dobou. Tak dokud jsem s ním jezdila pryč na různá dětská hřiště a tak, tak to bylo bezva. Jenže to teď zrovna moc nejde (z časových důvodů), a taky si nejsem jistá, jestli osmiletý dítě ještě SMÍ na houpačky nebo klouzačky (pokud nejsou výslovně určené velkým dětem). Mám takový dojem, že by to teď spíš chtělo tu partu kluků (nebo snad i holek), se kterou by šťourali ve vosích hnízdech, lezli po stromech a hráli si na indiány (teda pardon, spíš na Harryho:-)))...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.