Věrko,
1. dům nestaví jen zedník, ale má nad sebou šéfa stavby, stavební dozor, staví podle předem schváleného projektu, který udělal projektant, případně za spolupráce statika a architekta (Ing. s certifikátem) - takže dům zedníkovi nespadne
2. totéž je u plynaře - musí být projekt, schválení, atd.
3. kadeřnice mě často ostříhá špatně a já mám možnost chtít vrátit peníze a příště jít ke konkurenci (byť za více peněz)
4. výsledkem toho, že učitelé učí špatně jsou lidé, kteří píší tak nesmyslné příspěvky (a neerudované), jako Ty. Co je to za nesmysl, že učitel si odučí 45 minut a má přestávku... On se musí přemístit do sborovny či kabinetu, "přehodit" si pomůcky, často mívá o dozor na chodbě (a běda, když se některému ze žáků něco stane - třeba na WC či v sousední třídě, kde nemůže současně být). Pak je trestně stíhán. Co užívání drog na WC ? Ten učitel si za celé dopoledne mnohdy nedojde ani na WC. Odpoledne bývají porady, mnohdy musí jednat s rodiči. Prosím Tě, nepředstavuj si tu práci ve školství tak naivně, je to směšné.
Věrko, jdi si tu kantořinu nejprve zkusit a pak hodnoť. Jinak Tvé příspěvky nemají váhu. Já jsem poznala práci jak ve školství tak i "tvrdý" režim v nadnárodních firmách. Přesto bych se už do školství nevrátila a raději makala denně 10-12 hodin u "Američanů" nebo "Japonců".
Předchozí