Jano, jak píšu: tím že pracuju doma z rodinného telefonu pro manžela, tak v práci jsem i nejsem :o) A ani s tou relaxací nejsou učitelé výjimka - vem si takového lékaře ve sterilním uprostřed několikahodinové operace :o) Manžel-podnikatel uprostřed jednání se zákazníkem se taky nemůže sebrat a odejít a zatím na tom není tak dobře, aby si mohl dovolit v devět večer vypnout telefon a "vlezte mi na záda". Známá pracovala coby pokladní v supermarketu - když potřebovala na WC, musela to oznámit službě, která za ni poslala náhradníka. A na to WC si rozhodně nemohla dovolit chodit často. ONo každé povolání má něco. Ale jinak - já netvrdím, že učitelé mají odpovídající platy, jenom nesouhlasím s touhle "stávkou- nestávkou", výhrady viz níže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.