Evelyn, vidíš ajá v práci "relaxuju" a doma se zase odreagovávám od práce. Já zase nechápu, jakl někdo u stavění kostek a skákání po posteli s dítětem, může myslet na práci!
Prostě s dančou pochopte, že ne každá matka se cítí být uštvaná a nešťastná, že chodí do práce. některé matky jsu totiž šťastné, že mají své dítě a svou práci a snaží se to skloubit. každá jsme jiná a co vyhovuje jedné, nemusí vyhovovat druhé. Já si nedovedu představit zůstat doma na MD tři roky...Stačilo mi těch 28 týdnů a měla jsme toho dost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.