Ahoj holky v 7.týdnu (Zuzi a Marti) já jdu na kontrolu v pátek,tak mi Mudr řekne přesně ve kterém týdnu jsem. Teď bych měla být už v 9.týdnu. Jinak špatně mi ještě pořád neni a snad ani nebude. Bolest hlavy mám občas také a rozostřené vidění jakbysmet :-). Někdy mi přepadne strach,že se něco děje,když nic nepociťuju,když mi nic není,ale snad se bojím zbytečně. Včera se mé kamarádce narodil chlapeček a další mé známé dnes ráno. Tak se jedu v sobotu podívat do porodnice,to bude něco. Asi až to miminko uvidím,tak se sama už nebudu moct dočkat toho svého. A jak jsi vlastně Zuzko dopadla na kontrole? Měla jsi jít ne? Teda pokud se teď neptám jiné Zuzky :-)). Tak zase holky napište,zatím pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.