Vlčí zrno je zanícená žlázka u oka (teď už nevím která) a ječné zrno je zanícený váček, z kterého roste řasa. Ječné zrno bolí a vlčí ne. S vlčím mám bohaté zkušenosti. Moje dcera měla prvně vlčí zrno ve dvou letech. Dostávala různé mastičky a pak stejně musela na vyříznutí. Další léto se to celé opakovalo a minulé taky. Až na to, že loni jsem už nešla k oční doktorce, ale obvolala jsem kamarádky zabývající se různými alternativami a zavolala naší pediatričku-homeopatku a řešila jsem to jinak. Zrno časem prasklo, udělal se stroupek, který tam měla asi měsíc, ale teď už není nic poznat. Tak uvidím, jak bude vypadat letošní léto.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.