Přidat odpověď
Ahojky holky,
pár dnů jsem k vám nekoukala, ale dneska se ozývám...
Od neděle rána jsem měla nemocného Kubulínka, měl dva dny teplotu 38 a víc a nešlo mi to srazit,nechtěl nic jíst a hrozně mi ho bylo líto...Včera jsem s ním byla u p. doktorky a dostali jsme antibiotika...Taky mě upozornila že má v moči hodně acetylonu - že málo pije, tak teď za ním pořád chodím a nalévám ho :-)
Dnešní noc už byla v klídu a teď po třech dnech snídá jupíííí...Léky dostal 3x a taková změna, až mi je teď líto mu ty antibiotika cpát...Ale vím že to musí využívat... (antibiotika má teprve podruhé)
Jinak sedačku máme myslím jen do 18kg a Kuba má těch 17-18kg, tak zatím jezdíme v ní...Ale jen ten sedák se mi zdá ještě málo...
Ta rostoucí židle mě nadchla, snad během května dokončíme úpravy a budem se stěhovat a Kuba bude mít svůj pokojíček, tak tam by se mi určitě líbila...
Holky, chcete vědět takemství??? Minulý týden jsem byla u p.doktorky a asi budeme mít Anetku... Jupíííííí moc se těšíme...
Mi už Kuba po obědě nespí od 2let a 3měsíců...On když po obědě spal tak večer nechtěl a teď to v klídu vydrží a o půl 8 už čteme pohádku a v 8h už většinou chrní :-)
Už píšu nějak dlouho tak končím.
Předchozí