Musím reagovat na tento článek. Opravdu bych si ho nevybrala. Mám dvě děti a měla jsem už osm kočárků. Naštěstí dva znich byly z druhé ruky a jinak jsem ostatní dobře prodala, že vždy zbylo na ten nový.Měla jsem polský kočárek bambini-hrůza, roan-hrůza, chicco ponee xs byl super a doporučuji na cesty, do autobusu, tramvaje.Bohemia patron byl další, měla jsem hluboký Lada, s ním jsem byla velmi spokojená, nafukovací kola, skvělý odpružený podvozek, ale můj drobeček se tam vešel jen půl roku. Tento kočrek je opravdu jen pro miminka. Byl velmi elegantní,ale těžký.Měla jsem při něm ještě sporťák Safety Mimas de Luxe a k tomu autosedačku. Takže jsem na cesty používala podvozek sporťáku a autosedačku.Nemůže si ho vynachválit hlavně tu cenu, vyšlo mi to na 4000,-a byl nový.Potom jsem udělala chybu a koupila polský Pierre Gardin Ultralight, myslela jsem, že mi bude stačit. Ve sněhu absolutně nevyhovoval.Nakonec jsem koupila z druhé ruky trojkolku Hauck Roadstar,nevim přesně název a tam se mi dítko převrátilo i když bylo přikšírovaný.Myslím, že na dnešním trhu je tolik výrobků a tolik názorů na kočárky, že vás lituji při výběru. každé mamině vyhovuje něco jiného. Musíte si uvědomit jestli jste z města nebo z vesnice a jestli často jezdíte autem. V tom případě byhc si vybrala odlehčenou konstukci s korbou, autosedačkou a hlavně stabilní konstukci.
Doufám, že si z mého příspěvku něco vezmete a pořídíte dobře, kdybyste potřebovala s něčím poradit napište. Myslím, že se už po ´šesti letech ńa mateřské v kjočárcích vyznám. |Mějte se
Předchozí