Pochopila jsem. Reagoval jsem na větu, že z každého teroru občas někdo zešílí. Nepřirovnávám děti ke psům. Jen jsem se snažila poukázat také na fakt, že i na děti je třeba dávat pozor a že by se lidi s různými zájmy a názory měli snažit tolerovat. Mám pocit, že ty si moc nepochopil můj příspěvek. Je pozoruhodné, jak jsi z jedné věty věty (kterou jsi si ještě vysvětlil po svém) dokázal poznat, že nejsem zcela normální. Já bych si netroufla něco takového někomu napsat.
Znovu opakuji, tolerance a nadhled je to jediné, s čím se dá přežít s úsměvem na tváři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.