Já si na učitelky fakt nestěžuju. Kromě jedné, která mě shodila před celou třídou, když mi oponovala, že velryba není savec (probírali jsme zrovna savce a já jsem se chtěl pochlubit, že vím něco víc, tak jsem při vyjmenovávání savců vítězně prohlásil: "Velryba". Na to mi učitelka řekla, že je to blbost, že velryba není savec a že je to jenom pohádka z Patnáctiletého kapitána. Dodneška jsem jí to nezapomenul...ale odpustil:-) Ono něco jiného je, když je člověk s tím učitelem (učitelkou) furt zavřený ve třídě a něco jíného je, když s ní (ním) jde třeba na večeři. Jako puberťákovi vám například veškeré zákazy a příkazy ve škole připadají jako "vopruz" a je dost těžké se přizpůsobovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.