Ahoj Vladane.
Tak ja se do tebe pustim...:-)))) BA ne, souhlasim s tebou...
Ja jsem sice rozvedena, ale ja neodchazela k jinemu...ja "byla odejita"
Nastesti byl blizko nas muz, ktery nam pomahal vzdy a chtel nas obe...ja ze zacatku vahala, ale ted jsem stastna, ze on to s nami vydrzel a nevzdal to...Na zacatku to siuce nebyla ta blazniva zamilovanost, ale je to laska...hluboka a uprimna, bez pretvarky...
A on vztah vzdycky zajede do nejakych koleji, ktere muzou nekoho treba ukolibat a nudit a pak se najde nekdo, s kym je to zase jine...ale to je prece kazdy zacatek a pak to vzdycky zajede opet do koleji...Ted jde o to, komu o co jde...o vztah se musi pecovat, rozvijet ho, nestat se jeden druhemu lhostejnym....proste ze zamilovanosti se stane laska..jak uz tu nekdo psal...A jestli nekomu jde o lasku, rodinu, manzela, deti, zazemi a domov(a mnoho jineho), nebude odhcazet pri chvilkovem poblouzneni....Ono to dalekovice lidem ublizi a clovek nakonec zjisti, ze vlastne udelal chybu...
Tak preju vsem hodne stesti!!! A vazte sve kroky...byt opousten a rozvadet se neni nic prijemneho...jen jsem mela velke stesti, ze moje dcera byla trimesicni a ja mela oporu v rodine a mem nyni uz nastavajicim muzi...
Předchozí