také mám tělísko a až doteď jsem se na něj úplně spoléhala. Nebude problém děťátko donosit s tělískem v děloze? Každopádně Vám přeju zdravé děťátko i manžela a hodně sil ať to zvládnete.
Ohledně porodu doma. Já bych si netroufla, na druhou stranu chápu mamču, která rodí počtvrté, že už si a svému tělu více věří. Můj první porod byla hrůza, podruhé už jsme já i manžel věděli co chceme a problém nebyl žádný. Pokud vím tak existují i porodnice kde se můžete domluvit skoro na všem. V té naší nemusíte mít klystýr ani holení (nástřih nevím) a pokud je miminko i porod bez problémů tak je dítě od porodu stále s vámi. prý měli i maminku, která požadovala, že několik hodin po porodu nechce miminko vůbec umývat a chce ho mít jen na holém těle. A vyhověli jí. Takový požadavek mi připadá moc hezký. Mám pocit, že pokud by bylo nějaké potřetí tak bych to také tak chtěla. Gratuluji k mimču k té odvaze :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.