Ale já vím, že to není jako dát někomu náramkové hodinky. Ten můj příspěvek vyzněl tak naivně proto, že jsem nechtěl, aby to vypadalo nějak chladně a nezúčastněně. To rozhodnutí je určitě velmi těžké. Rozhodnout se pro potrat však není dle mého názoru o nic jednodušší. V případě adopce může mít matka aspoň dobrý pocit, že její dítě žije... Zažil jsem ve svém okolí dívku, která šla na potrat...a dodnes se z toho nevzpamatovala a to už je nějakých sedm let. Stále na to dítě myslí coby, kdyby....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.