Také blahopřeji k úspěšnému a pohodovému porodu, ale zároveň kroutím hlavou. To jste si neuvědomovali, že by mohli přijít komplikace při porodu. Pravděpodobně to máte blízko do porodnice, jinak to nechápu. Sama bych takto neriskovala. V nemocnici jsem před porodem strávila dva měsíce, abych neporodila předčasně. Monitorování mi nevadilo, i když bylo každý den a i mrňousek byl v klidu. Prohlídky jsem se zaťatými zuby vydržela, ale co jsem měla dělat, když jsem se neustále otvírala a bez léků bych ihned porodila. A za ty dva měsíce ležení v bezprostřední blízkosti porodních sálů, jsem zažila jak ze zdánlivě nekomplikovaného porodu se stal porod komplikovaný. Takže ještě jednou gratuluji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.