Verko, tys muj ton ale vubec nepochopila. Nemel byt vubec jizlivy. Jen jsem tim chtela rict, ze pro Prazaka je 15 000 fakt malo, ale pro cloveka z mensiho mesta je to treba dost. V tom je prave ten uhel pohledu. Me se zda ucitelsky plat maly, ale tobe treba az moc velky (soude podle toho kolik ma vas reditel).
Jo, a v Praze se opravdu nezije levne. Ja tu bydlim neco malo pres rok a kdyz jsme si s mym pritelem v lete vyjeli na tyden na Vravovskou prehradu na jizni Morave, tak jsem tomu cenovymu rozdilu nemohla uverit. Mela jsem pocit, ze jsem se vratila o 12 let zpatky :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.