Nooooo, tak Vám bych přála, abyste byl aspoň jednou těhotný a abyste si dostatečně pochodil v porodních bolestech. Garantuju Vám, že větu "už aby to dítě bylo venku" řekne nakonec každá. Představte si sebe, že si nemůžete zavázat tkaničku u bot, ba možná ty boty ani neobujete, protože máte nohy jako konve, nemůžete ležet, protože Vás bolí záda jako čert. Na záchod běháte 4x za hodinu a než se obrátíte na posteli, tak se připočůráte. Po každém jídle jíte sodu, protože Vás pálí žáha, když už konečně najdete polohu ke spaní, tak Vás přepadnou křeče do lýtek, že brečíte bolestí a to třeba 5x za noc. To jsem vypsala jen takové běžné záležitosti, které prožívá většina žen. Já taky. Pracovala jsem do posledního dne před porodem. Ale jsou ženské, které mají komplikace a musejí ležet několik měsíců. Vám se to z té "druhé" strany mluví ... A konečně - která z nás by už tohle neměla ráda za sebou a raději už vozila kočárek nebo hladila ručičku v postýlce?
Jinak nic proti porodům doma, ale bez lékaře, bez asistentky, jenom s manželem jako pisatelka článku??
Předchozí