| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Osamocená extáze

Já jsem rodila loni v Podolí a nenechám na tuto porodnici dopustit. Mají tam nové porodní boxy, vlastně samostatné místnosti, kde rodička má svů pokoj, WC a masážní sprchu. Na pokoji jsou k dispozici nafuk. míč a další pomůcky. Já jsem využila CD přehrávač (přinesla jsem si vlastní CD)a vlastní aroma lampu.

Mě přidělená porodní asistentka byla skvělá, chodila se mě po 20min ptát, jestli něco nepotřebuji, do ničeho mě nenutila, vše šlo podle mého plánu a bylo to skvělé!!! Porod jsem si užila, často na něj vzpomínám! Partner nechtěl být u porodu, mě to ani nevadilo, sama jsem si to užila. Mimčo mi ještě na pupeční šňůře dali na prsa, žádné mití apod. Manžel přišel za námi asi po 10min. Opravdu krásny zážitek.

Neztrácejte naději!!!! Váš druhý porod bude krásny, hlavně to musíte chtít VY sama. Nebát se ničeho, žádnych komplikací a bude to fajn.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.