Teda Bobe, já se tě tady včera zastávala, ale ty seš asi fakt ňákej magor. Život je otázkou priorit a co tvé ženě nevadí nebo jí to přijde normální, to mnoha jiným ženám vadí a brání se tomu. Já nástřih nikdy nechtěla a přijde mi to naprosto nelogické takto hrubě zasahovat do ženského těla (zkus si představit, kdyby tobě někdo nastřihnul předkožku a pak ji zašíval - nemohl sis sednout a močení by bylo utrpení). Když to praskne, nedá se nic dělat, ale když jsme byli na prohlídce v jedné porodnici před prvním porodem, tak mi řekli, že mě preventivně (!) nastřihnou. Nechápu proč, ve Vrchlabí to nedělají a já neměla žádné zranění (a to měla malá skoro 4,5 kila). Bylo by to naprosto zbytečné, ale některým ženám (možná i té tvojí) to prostě nevadí. Záleží na každém. A myslím, že chytrák jako ty, který nikdy nerodil a ohání se tu zkušenostmi své švagrové, "která rodila ve více státech", což je skutečně argument, by snad opravdu ani neměl přispívat svými "zkušenostmi", protože pak akorát zbytečně vytáčíš ostatní. Ale o to ti ostatně asi jde, že?
Předchozí