Nezažili? No vidíš to, já jo :o) Loni, v příjmové místnosti dvě ženy najednou. Ne, že by mé děti někdo vyhazoval, ale mne samontné bylo trapné, že tam jsou se mnou a i když byly hodné, přesto jsem měla pocit, že obtěžují druhou paní. Tedy už to já sama považuju za problém, nevidím důvod, proč bych se před cizími lidmi měla zpovídat z vlasních zdravotních problémů. Například. A o tom mluvím - možná jo, možná taky ne... ;o)
Už když jsem si zakládala kartu, byla jsem upozorněná, že mají plno, takže vůbec není jisté, jestli by mě k porodu přijali - a pokud vím, opravdu měli období, kdy prostě nepřijímali a kdo zrovna rodil, musel jet jinam. To taky považuju za podstatný problém. Ve Vrchlabí jsem byla opakovaně ujištěná, že oni nikoho nevyhazují, i když mají plno, vždycky se to "nějak udělá".
samozřejmě, teď nemluvím situaci, kdy oddělení bývá někdy zavřené z důvodu třeba úklidu, rekonstruce... ale o běžném provozuDěti jsem přímo u porodu taktéž nechtěla, ale třeba naše nejstraší byla se mnou v porodnici, když jsem rodila našinejmladší. Ne přímo u porodu, hrála si na pokoji (byl hned vedle porodního pokoje, navíc k ní na chvíli zaškočila dětská sestra, budiž jí za to velký dík).
A k ambulantnímu porodu se staví vysloveně odmítavě, mezitím co já se na ambuporod připravovala a počítala s ním.
S.+++