| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Psi pro zdraví a pohodu

Sylvi, je mi to jasné :-))) ona alegie je občas nevyzpytalená. Ono všechno nikdy neplatí na 100%. Muž taky odmítá léky - a vždycky když kýchá a kašle, tvrdí že to je "jen takové malé podráždění". Tak jsem ho nedávno dostrkala k mojí alergoložce na testy - moooc pěkně to vyšlo, samý stupeň 3-4 nebo 4 (4 je největší pupen). Ale vesměs to byly jen jarní pyly, tak se hned domluvili na vakcíny. To jeho květnové 3 týdenní kašlání jednoduše mělo svůj důvod :-))).
V naší rodině se objevují takové divné imunitní reakce. Třeba syn - měl docela rozsáhlý imunodeficit, který se zjistil víceméně náhodou během očkovacího cyklu v jeho 5 měsících. No - pak se všechno očkování zarazilo. Dostal v tom jednu živou obrnovou vakcínu (ve 3 měsících). A pak ve 2 1/4 jednu dávku injekční inaktivované obrny. Mno, jeho reakci na očkoání jsem tu v dubnu popisovala v rubrice očkování - děs a hrůza. Včera jsem se dozvěděla jak je na tom s protilátkami. Doslova "extrémně vysoké". Ach jo - normální dítě musí dostat 4 - 5 dávek aby mělo slušnou šanci mít protilátky proti všem 3 typům polioviru, ale náš Kuba vystačí s 2 dávkami, které byly navíc 2 roky od sebe. Ještě že jsem udělala kolem trochu rozruch a dál se neočkovalo - kdyby byl býval dostal měsíc od té reakce další dávku - ani nechci myslet na to, co by se mohlo stát. To už by byla nemocnice na 100%, brrrr. Současné doporučení je neočkovat obrnu v nejbližších měsících ani v nejbližších letech. Tak jsem situací donucená si leccos pročíst. Člověk když o svých potencálních problémech trochu ví, se s doktorem líp dohodne. Tuhle jsem si stěžovala mojí obvoďačce že mi Zyrtec na alergii nějak moc nezabírá, nabídla mi že tu má něco nového. Nechtěla jsem být za šťouru a tak jsem to brala aniž bych se zajímala co je to. A doma koukám :-))) je to Zyrtec tedy cetirizin - ale od jiného výrobce pod názvem Analergin. Jo jo, on i Reactin je to samé. Ale jen pokud to víš, můžeš se ohradit, diskutovat...takže z nouze ctnost :-)))
Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.