| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Osamocená extáze

Ano, těch 72 hodin je "závazné" pro lékaře - aby to byl postup "lege artis". Nicméně ty máš právo s tím nesouhlasit, a potom podepíšeš reverz, že jsi poučená, ale přesto nesouhlasíš a lékaři to proti tvé vůli udělat nesmí. V tomto případě tedy proti tvé vůli nesmí zadržovat ZDRAVÉHO novorozence v nemocnici.

Ve Vrchlabí chtějí písemné vyjádření od pediatra, že do své péče přebere novorozence po ambulantním porodu a tamní pediatři s ním chtějí mluvit osobně. Já mojí MUDře brnkla mobilem těsně před propuštěním, mobil jsem předala nemocniční MUDře, oni si povyprávěli, že zdravého dobře vypadajícího novorozence si tedy vzájemně předávají, do papírů založili prohláší od mojí MUDry, podepsala jsem reverz a manžel si nás odvezl. Ten kontakt mezi pediatry je tuším možný už před porodem. Problémy mi nikdo nedělal, nikdo mě k ničemu nepřemlouval, prostě to vzali, že chci rodit ambulantně.

JEstli máš nějakou další otázku, klidně zodopovím, ale až v noci, teď musím letět pryč.

S.+++

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.