Nádherně jste popsala mé pocity ohledně čekání neplánovaného mimča (naštěstí to není můj případ já mám dva plánované kluky). Miminko má nějaký důvod proč přijít na svět - moc krásné. Nejsem nějaký odpůrce potratů a nechci tak působit, ale pokud bych mluvila za sebe cítila bych to jako vy :)
A jestli ještě mohu k tělísku. Je možné, že samo odejde a já bych o tom nevěděla? Ty tkaničky mi doktor úplně odšmik (manželovi jaksi překážely :) ) tak asi nemám možnost si to zkontrolovat. O tomhle mi doktor nic neřekl, on mi vlastě nic neřekl, to málo co vím mám z netu. A koukám, že vím opravdu málo. Tak prosím, pokud má někdo zkušenost ta poraďte. dík
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.