Nedá mi to a musím reagovat. Jsem právě těhotná a sháním nové a co nejvíce informací a ty co jsou přes rok staré, s "mrtvými dikusemi" mě nezajímají, nejsou aktuální a stav v té či oné porodnici se mohl změnit, navíc i názory se stále vyvíjejí. Předpokládám, že až porodím budou mě zajímat články s jinými tématy. Je v pořádku že tu ty články jsou a měly by být stále!! Stále jsou nějaké ženy těhotné co hledají nové informace a ne roky zastaralé! Vy co to čtete pořád dokola a těhotné nejste, ani vás to nezajímá to číst přece nemusíte, ne?. A dost se podivuju nad tím, že to čtete, vždyt na internetu se najde tolik témat a článků, ruzných směru, které vás zrovna zajímají. Místo toho tu upírate právě těhotným maminkám co o porodu moc nevědí právo na nové informace. Stejné mi to přijde když tu nedávno byl článek o porodu doma. Vubec mi z toho článku nevyznělo, že maminka co rodila doma to nutí všem ostatním. Jen napsala svuj příběh porodu, má na to právo a hlavně má právo se rozhodnout jak, kde a s kým bude rodit!! Přijde mi jako by tu bylo hromada lidí z totalitních systému, kteří zaspali dobu. Nebo se bojí že když začnou některé ženy rodit doma, že oni pak nebudou mít možnost porodit v porodnici? Vždyt je absurdní. Simona
Předchozí