Teo, divna pripadas mne spise ty. Rekni mi, kolik lidi znas a jak casto cvicis umeni cist? Nikdy jsi neslysela, ze lidi snaseji bolest velice individualnim zpusobem a za nektere vlastnosti sveho vegetativneho nervoveho systemu a psychiky, stejne tak jako tela opravdu nemuzou? Neslysela jsi o problemu, ktery zminila Hana prece jasne, ze mela deformni panev, a to je vazna prekazka porodit vaginalne. Nevsimla jsi, ze OBA jeji gynekologove, ktere ona sama prece si vybrala a kterym zrejme duverovala, na tento problem upozornovali, a ten druhy ji primo doporucil porod cisarem?
Ja osobne jsem ochotna akceptovat jake koliv nazory lidi, pokud oni po mne nechteji, abych ja bezpodminecne a bez padnych argumentu prijala jejich. S doktory vzdy rada se popovidam o svym problemu, ale v Cesku, ze tam valna vetsina z nich toho nebyla ochotna ani zvykla. Oni spise jsou zvykly zpravovat vase zdravi jako verejny majetek:-))). A jsou spise zvykly mluvit tim nedialogickym zpusobem soudruzky Zubate s filmu "Kolja". Abych byla schopna delat rozhodnuti o svym zdravi, vzdelavam si, a vis, po tom vsem, co jsem precetla, system porodnictvi v CR mi pripada zbytecne rozhazovacny a velice zaostaly v oblasti komunikaci. Proc by nekdo mel poslechnout nejake PA, ktera neudelala nic proto, aby si ziskala duveru, ha?
Předchozí