| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Osamocená extáze

Teo, divna pripadas mne spise ty. Rekni mi, kolik lidi znas a jak casto cvicis umeni cist? Nikdy jsi neslysela, ze lidi snaseji bolest velice individualnim zpusobem a za nektere vlastnosti sveho vegetativneho nervoveho systemu a psychiky, stejne tak jako tela opravdu nemuzou? Neslysela jsi o problemu, ktery zminila Hana prece jasne, ze mela deformni panev, a to je vazna prekazka porodit vaginalne. Nevsimla jsi, ze OBA jeji gynekologove, ktere ona sama prece si vybrala a kterym zrejme duverovala, na tento problem upozornovali, a ten druhy ji primo doporucil porod cisarem?
Ja osobne jsem ochotna akceptovat jake koliv nazory lidi, pokud oni po mne nechteji, abych ja bezpodminecne a bez padnych argumentu prijala jejich. S doktory vzdy rada se popovidam o svym problemu, ale v Cesku, ze tam valna vetsina z nich toho nebyla ochotna ani zvykla. Oni spise jsou zvykly zpravovat vase zdravi jako verejny majetek:-))). A jsou spise zvykly mluvit tim nedialogickym zpusobem soudruzky Zubate s filmu "Kolja". Abych byla schopna delat rozhodnuti o svym zdravi, vzdelavam si, a vis, po tom vsem, co jsem precetla, system porodnictvi v CR mi pripada zbytecne rozhazovacny a velice zaostaly v oblasti komunikaci. Proc by nekdo mel poslechnout nejake PA, ktera neudelala nic proto, aby si ziskala duveru, ha?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.