Bobe, ja ti verim a slovo "sektarky" mi se libi. Ve skutku zeny, ktere byly spokojene se svym porodem casto se chovaji jako sekta, pokud jde o povest jejich porodnici a se snazi zakriknout opacne nazory.
Jen co na tebe (na vas) nechapu, tak ten bod, o cim konkretne polemizujes ze svych vlastnich sektarskych pozici. Ze muzes byt spokojeny i na hromade hnoje prece ti uveri kazdy, jen nekazdy si totez preje. Jestli vazne, zena s cukrovkou asi bude rada, ze je v porodnici pro rizikovky, ale nemusi tam byt rad kazdy. Ja jsem nebyla ani ve Vrchlabi ani v Podoli, ale podle toho, co tyto dve porodnice o sebe tvrdi, je tam rozdil ve slibovanym pristupu (koukni si treba na pruvodce porodnicemi od Aperia.). Treba v tom, ze nejcasteji v Podoli se rodi na porodnim lehatku (kresle), co ve Vrchlabi je vzacnosti. Videla jsem obrazky z Podoli - noviny bych tam sla si precist, ale jejich porodni kreslo vypada konfortne jen tak na cteni novin.
Co tak neobvykleho prala si tvoje pani? Sklenici vody a vlastni hudbu? To je prece velkoryse, ze vam vyhoveli:-))), a promin mi tu ironii. Nechtela pripravu - no a co, zadny velky ustupek, ta neni nutna a nema nezanedbatelny vyznam. Nechtela nastrih a neudelali ji to? Take zadne prekvapeni, nektere stastlivky se toho vyhnou i v poloze na zadech. Jen ze ve Vrchlabi jsou jine statisticke pravdepodobnosti ze si toho vyhne. Nechtela zadne urychlovaky? Rekni nam ale, jak dlouho jeji porod trval, abychom mohly zhodnotit naturalisticke sympatie personalu. Chtela porod do vody? To se v Podoli nedela. Nechtela videt nekoho jineho nez jednou svoji PA, pokud nenastanou problemy? To muze se stat spise na Morave, ale nejspis s jistotou nikde v CR. Usmivali se vam stale? A premysleli take u toho?
Předchozí