No ahoj Jito,
když už se mě ptáš tak by se slušelo odpovědět :-)))
Nijak se na těchto stránkách netajím liberálně pravicovými názory a to zejména v otázce odpovědnosti jednotlivce sám za sebe. Tedy jasný platím ZP atd. bohužel vím, že tyto peníze nejsou rozdělovány podle mých představ (což objektivně ani v nejideálněším modelu nejde) a taky vím, že jediné co s tím můžu asi tak udělat je jednou za 4 roky (2 roky) v různých volbách. Pak můžu nadávat, křičet, podporovat snahy o změnu atd. Ovšem ve chvíli kdy půjde o můj vlstní krk (potažmo o moje dítě) budu se chovat racionálně :-)))) Víš korupce tady byla je a bude a nebudu s ní přece bojovat když jde o moje zdraví :-)))
Jinak si myslím, že je tu nabídka a poptávka a časem se to vyřeší. Představ si, že by mojí "radu" vyslyšelo dejme tomu 90% nastávajícíh maminek během dvou let :-)))) to bys měla vidět jak by rychle systém zareagoval (takový množství peněz by si ten náš lidumilovnej stát určitě nenechal uniknout) Dokud zůstane zdravotnictví výhradně sociální záležitostí nic se v tomhle směru nezmění.
Mmch mraky maminek tu vychvalují soukromou porodnici Vrchlabí, zajímalo by mě to jak to vypadá finančně, jistě to není celý zadarmo :-)))
Předchozí