Ahoj
Nedá mi to a musím se taky ozvat. Pořád tu píšete jak se skvěle rodí ve Vrchlabí, ale má taky někdo špatnou zkušenost?
Protože já ji mám. Rodila jsem před téměř 3 lety. A jediné ponaučení které jsem si ze svého porodu odnesla je, že všechno je v lidech! A když kápnete na přiblblou mladinkou sestřičku, kterou otravujete tím, že rodíte a na mladého doktora, který se ukáže až když je zle a já i manžel jsme prosili o pomoc. A uměl mi poradit jen chůzi, i když jsem byla v porodním pokoji s vanou a se všemi možnými pomůckami. Tak je to neštěstí.
Při příjmu byla úžasná paní doktorka, která měla o mě zájem a mluvila se mnou, co a jak. Ale když se vyměnila směna, tak nastala opravdu katastrofa.
Při samotném porodu (když šel malý konečně po 28 hod ven)se opět měnila směna a měla jsem tam všechny (moc jsem už nevnímala,ale kolem 10 jich tam bylo).Tomu se říká hojná účast. A ne soukromí při porodu.
Na šestinedělí si už tak stěžovat nemůžu, to už péče byla opravdu lidská a naslouchali mým potřebám.
Takže hezké postředí je fajn a bylo příjemné. Ale příště si raději zařídím porodní asistentku, která o mě bude pečovat během celého porodu a bude se mnou komunikovat.
Předchozí