Mam dva syny,Jakuba 8let,Michala 3roky.Míša má od 10mes.epilepsii a již půl roku má diagnostikované astma.Před půl rokem jsem nastoupila zpátky do zaměstnání k firmě kde jsem pracovala 10let,ale jelikož Miša každý měsíc 1až2 týdny marodil právě se zmíněným astmatem byla jsem nucena dát výpověd.Na Míšu jsem dostala od posudkové lékařky péči o osobu blízkou,smí do školky na 4hod.denně a já si smím přivydělat dalších 6000.Jen je docela problém sehnat práci na 3hod a to co dostávám není nic moc.Snažím se najít si nějaký úklid,ale zatím neůspěšně.Navíc u Jakuba byla zjištěna hyperaktivita s poruchou pozornosti a dislexie a tak vyžaduje více času kvůli učení i výchově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.