Ahoj Aleno,
budu ti moc držet palce. Já jsem podle poslední menstruace už byla 9+1, ale dle ultrazvuku pouze 5+6, srdíčko nebylo vidět. Doktorka mi dala týden do dalšího ultrazvuku, ale v pondělí 3.4. jsem začala hodně krvácet a začaly vycházet sraženinky. Lékař v porodnici mi řekl, že jde o spontální potrat (i přesto, že vše povyrostlo od posledního ultrazvuku), a že on respektive lékaři v porodnici by poznali, že už tenkrát šlo o potrat, ale obvodní gyn.lékaři, chtějí mít jistotu proto dávají další dny a čekají. Bylo to mé první těhotenství a bylo to velmi a je to ještě pořád citlivé téma. 4.4. mi provedli kyretáž a teď se zotavuji doma. A pořád si říkám proč to potkalo zrovna mě, když ještě žádné dítě nemám. Ale jak tak zjišťuji, není to záležitost pouze dnešní doby, ale i sestřičky padesátnice, či spoluležící pacientka taky padesátnice s tímto mají mnoho zkušenností. Možná se o tom jen dříve tolik nemluvilo. Za týden jdu na kontrolu a pro výsledky, jestli na něco přišli, jestli byl nějaký důvod, či jen to prostě zamlklo. Určitě budu mít strach znova otěhotnět, a budu mít strach jestli bude zase něco v nepořádku, ale doufám, že čas mi trošku pomůže. Další šanci asi budeme mít na podzim. Lékaž mě utěšoval, že pokud je to porvé, že je to v pořádku, ale těžko to přejít jen tak.
Pokud budeš mít chuť dej mi vědět jak jsi dopadla, mám uvedený mailik. Budu na tebe myslet a držet ti palce, abys dopadla dobře.
Předchozí