Zhubla jsem roce 1994 po čtvrtém dítěti ze 77 kg na 55. Váhu držím.Děti měly v té době od 0,5 do 7 let. Opravdu to chce změnit styl. Moje rady: 1. Uvědomit si každé sousto, různé ochutnávání při vaření, dojídání po dětech... 2. Mit radost z každého kroku. Neměla jsem čas chodit cvičit, ale poskakovala jsem při každé rychlejší pisničce v radiu. Dcera mi nedávno řekla, že jsem protancovala její dětství. Děti tancují rády. 3. Nedržet dietu. Počítat s tím, žě co jsem začala je už navždycky. Hlavně silná motivace. Nemohla jsem se na sebe podívat do zrcadla. Držím všem palce. Ať doopravdy zhubnou a nebo ať se umějí mít rády s kily navíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.