Hm... tak já maso moc nemusím... ale občas si ho dám a řekla bych, že tak 3x týdně je pro mě "nutností". Syrové maso jím velmi ráda (sushi) - nevidím na tom nic divného.
Hubnutí a kojení... podle mě je oboje dost závislé na hormonech - já při kojení tloustnu. Když dokojím, tak jsem schopná něco s tím dělat... množství mléka závislé na jídle znám taky. A pitím to skutečně není. Prostě každá jsme jiná a je třeba na to brát ohled.
Jiřčin přístup mi přijde realistický. Obejít blok, popoběhnout s kočárkem, protáhnout se pár minut doma může opravdu každý. VYloučit z jídelníčku sušenky, bábovky a čokolády taky.
Sama zhubnout potřebuju, snažím es po troškách - zatím jsme omezili opulentní večeře a dáváme si spíš saláty nebo lehčí jídla. Nejíst odpoledne sladké mi přijde taky jako rozumné. Pokud si chci dopřát tak ráno - když vím, že mě stejně čekají minimálně dvě hodiny venku s prckama...
Jiřce gratuluju, skutečně si myslím, že dokázala hodně - hlavně dokázala věc, která je dostupná pro všechny. Já se sice 3x týdně do posilovny nedostanu - ale to, že necvičím doma je jen moje "lenost"... :-)
Předchozí