Dekuji za skvely clanek,ktery me pobavil,ale i poucil!!!! Jsem zacatecnik na silnici a snazim se jezdit dle predpisu.Stalo se mi 2x ze mi na krizovatce vypevedel motor,nebot jsem rychle pustila spojku a malo seslapla plyn.A to vim dobre ze se nema delat.Ale kdyz jsou nervy tak je zle.Nastesti jezdi kolem me hodni ridici/zatim/a mam stesti.Vsem ridicum zdar a hlavne opatrnost na cestach.Jeste jednou dekuji za clanek.SUPER!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.