Já mám taky celkem dobré zkušenosti s průvodci po památkách v ČR, ale pravda je, že na většinu věcí si stejně ty děti nemohou sáhnout, vyzkoušet je. Byla jsem rok v Anglii, a tam měli opravdu skoro všudě nějaký dětský koutek s těmi hrami a kvízy jak popisuje autorka. Anebo třeba na jedné farmě (městské děti tam mají k přírodě stejně daleko jako ty naše) měli jednu část kde si děcka mohly ke zvířatům vlézt - nejoblíbenější - světe div se- byly prasátka (fakt tam měli čisto, a dohlížel na ně jeden pracovník (dobrovolník??) kozy a králíčci. Děti z toho byly úplně u vytržení že si je mohou pohladit a být tak blízko. Přesně to odpovídá pravidlu "jednou zkusit je víc než desetkrát slyšet".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.