| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Moje manželka není blondýna

kousek níž byla řeč o nadsázce, situaci jsem popsala tak, jak tehdy vyplynula. Jinak taky nakočíruju cca 50tis km ročně, jedinou havárku, kterou za sebou mám způsobil magor, který nás ignoroval, při předjíždění svého kolegy, je pravda, že čelní náraz odnesl chudák můj manžel - šrouby v kyčli, doživotní následky, já měla jen dolámané nohy. Bydlím v obci, kde ráno v osm, kdy většinou jezdím nepotkám živáčka a pravda je, že telefony zvedám. Dovoluji si podotknout, že já jsem netočila číslo ani jednou. On ten telefon v ten den byl opravdu jen vzteklý řidič ale jindy to byl zas třeba šofér, který se opravdu připletl do bouračky i když jako neaktivní účastník a chtěl po mě sehnat co nejdřív odtahovku a volal, že tam zůstává pomoct, ať zastavím beton, ke kterému vezl železo. O tom, že taky nadáváte na Kryštofa - já o tom, jak mi ten den Kryštofáci nesedli i napsala. A jinak, protože opravdu je u nás policistů jen pár, tenhle mne dodnes zdraví. Mluvil i on, jenže to by byl ne příspěvek ale delší povídání. A myslíte, že by mi poradil, ať vypnu světla, kdyby měl pocit, jak píšete, že se chovám nadřazeně a nafoukaně?
Přeji pěkný den
Blanka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.